Summilux-M 28mm f/1,4 ASPH

Leica Summilux-M 28mm f/1,4 ASPH

Artikelnummer: 1019986
69 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Summilux-M 1:1,4/28 mm ASPH
Detta Leica-objektiv har en största bländare på f/1,4 och en brännvidd på 28 mm. Du får bilder av riktigt hög kvalitet tack vare skärpan och det korta skärpedjupet som gör att motivet står ut från bakgrunden. Detta gör att objektivet passar extra bra för fotografering av reportage, arkitektur och landskap.

Objektivet består av tio linser i sju grupper inklusive ett asfärsikt och ett "floating" linselement som ger hög bildkvalitet och minimerar närgränser till 0,7 m.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.