Summilux-M 28mm f/1,4 ASPH

Leica Summilux-M 28mm f/1,4 ASPH

Artikelnummer: 1019986
69 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Summilux-M 1:1,4/28 mm ASPH
Detta Leica-objektiv har en största bländare på f/1,4 och en brännvidd på 28 mm. Du får bilder av riktigt hög kvalitet tack vare skärpan och det korta skärpedjupet som gör att motivet står ut från bakgrunden. Detta gör att objektivet passar extra bra för fotografering av reportage, arkitektur och landskap.

Objektivet består av tio linser i sju grupper inklusive ett asfärsikt och ett "floating" linselement som ger hög bildkvalitet och minimerar närgränser till 0,7 m.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.