Putsduk Photo Microklear Cloth

Lenspen Putsduk Photo Microklear Cloth

Artikelnummer: 1040169
  • Rengör effektivt känsliga och blanka ytor
  • Absorberar smuts och fett
  • Kan tvättas och återanvändas
69 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Putsduk Photo Microklear Cloth
Rengöringspenna Original White
Antistatiska handskar (one size)
267 SEK

Använd en mikrofiberduk för att göra rent din utrustning som har blanka och känsliga ytor, som exempelvis filter, objektiv, kameror, mobiltelefoner och bildskärmar. Putsduken absorberar smuts och fett utan du behöver tillsätta några kemikalier.

Fördelar

  • Rengör effektivt känsliga och blanka ytor
  • Absorberar smuts och fett
  • Används utan kemikalier
  • Kan tvättas och återanvändas

Bland det viktigaste tillbehöret

Detta är bland det viktigaste fototillbehöret du ska ha med dig både hemma och på location, smuts och fläckar på linsen kan förstöra en hel fotografering. En fördel med Lenspen Photo Microklear putsduk är att du efter användning kan tvättas för att bli som ny och fräsch inför nästa rengöring. Låt det alltid ligga en putsduk eller två i kameraväskan, bilen och i jackfickan för den kommer att behövas. 

Levereras med

  • Lenspen Photo Microklear Putsduk

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.