HD-SDI kabel på trumma, 61m

Lentequip Kabeltrumma 1 x HD-SDI, 61m

Artikelnummer: 321180
  • HD-SDI Canare video kabel
  • Trumma av extremt slagtålig glasfiberarmerad PVC
  • Kabeln vevas på trumman utan att man behöver styra den eller att den hoppar av
6 175 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kabeltrumma 1 x HD-SDI, 61m
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
6 309 SEK
Lentequip kabeltrumma med högkvalitativ 1x HD-SDI Canare video kabel, 61meter lång.

Trumma av extremt slagtålig glasfiberarmerad PVC. Kabeln vevas på trumman utan att man behöver styra den eller att den hoppar av, då trumman är sluten. Kabeln är högsta kvalitet av märket Canare som behåller sin flexibilitet även i minusgrader (-20°C). Speciellt framtagen för HD SDI (och fungerar med alla typer signaler därunder). Canares state-of-the-art, suveräna stora och grepvänlig BNC kontakt som säkra korrekt 75 ohm avslutning. Inkl. 2m kabel från trumma till källa.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.