2-polig nätkabel, 2m

Lindy 2-polig nätkabel / strömkabel 2m

Artikelnummer: 1052063
79 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

2-polig nätkabel / strömkabel 2m
Väska Cable Management 10 V2.0
Red Whips 12-pack
417 SEK
2-polig nätkabel / strömkabel 2m
Red Whips V2.0 12-pack X2
Väska Cable Management 20 v2.0
537 SEK
Denna strömkabel från LINDY är perfekt för användning i professionella områden för strömförsörjning av utrustning i exempelvis inspelningsstudior, ljud- och ljussystem eller till dina prylar i hemmet. Kabeln kan användas i temperaturer mellan -10 och 7 °C under drift, vilket är en fördel om du använder dem i rum eller platser utan ventilation.

Fördelar

  • 2-polig apparatkabel med EU-kontakt
  • Kan användas i temperaturer mellan -10 och 7 °C
  • Passar till professionell utrustning så väl som till hemmet

Levereras med

  • Lindy 2-polig nätkabel 2m
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.