Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Astra 1x1 Soft Bi-Color

Litepanels Astra 1x1 Soft Bi-Color

Artikelnummer: 1034858
11 606,25 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Litepanels Astra Soft Bi-Color

Astra Soft Bi-Color är utrustad med ett filter för extra mjukt ljus

LED-panel med tungsten och dagsljus och en ljusstyrka på 4577- 3758 lux vid 1,5 meter. Panelen är dimbar ftån 0-100% och har högt CRI, ytmonterade LED-lampor samt specialdesignad TIR-optik. Du får en överlägsen färgåtergivning och ett ljusflöde som är upp till fyra gånger starkare än med den ursprungliga 1x1 LED-panelen. Detta gör att du kan belysa ett större område på ett effektivt sätt med endast en panel.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.