Eartec Comstar double headset

Eartec Comstar double headset

Comstar double headset

Artikelnummer: 1003944
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
7 895 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Trådlöst headset

Med Eartec Comstar Double, får du ett komplett headset, med fullt inbyggd teknik, så att du helt slipper externa sladdar, belt packs och sändare. Perfekt för dig som kräver full mobilitet och flexibilitet. De väger endast 340 gram och har en batteritid på upp till 10 timmar. Med möjligheten för upp till 8 användare att prata samtidigt och en radie på över 700 meter är de ett optimalt verktyg för att stärka produktiviteten och säkerheten på de allra flesta arbetsplatser.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.