Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Artikelnummer: 1025927

Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm

Professionell sluten referenshörlur med Tesla-teknologi

Webblager
Förväntas i webblager 2023-02-10
Butikslager:
 • 250 Ω
 • Passar för mixning, mastering, monitorlyssning och inspelning
 • 45 mm dynamisk Tesla neodym-element
4 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
DT 1770 Pro från Beyerdynamic kom redan 2015 och blev genast hyllade för sin höga ljudkvalitet, sköna komfort och imponerande byggkvalitet. Det är den första professionella hörluren med Tesla 2.0-teknik som levererar briljanta toppar, varm bas och en ljudprofil som överklassar många andra hörlurar i samma segment. Beyerdynamics har producerat monitorhörlurar som varit studiostandard i årtionden och med DT 1770 Pro markerar de en ny milstolpe med en referenshörlur perfekt för mixning, mastering, monitorlyssning och inspelning i både hemmastudion som i professionella sammanhang.

Fördelar

 • Slutna studiohörlurar
 • Omslutande over ear-design som stänger ute omgivningsljud
 • Hög impedans på 250 ohm
 • 45 mm dynamisk Tesla neodym-element
 • Robust huvudband av fjäderstål
 • Ensidig, avtagbar kabel med mini-XLR
 • Mjuka, utbytbara öronkuddar och huvudband
 • Hård bärväska medföljer
Beyerdynamic DT1770 Pro professionell studiohörlur

Hörlurar med tysk byggkvalitet

Hörlurarna är helt och hållet byggda i Tyskland med en kvalitet och komfort du förväntar dig i denna prisklassen. Med den slutna och omslutande designen kan du helt och hållet fokusera på musiken eller ljudet utan att låta omgivningen störa. Öronkuddarna är utbytbara och det medföljer två par av olika kuddar – ett par i velour och ett par i konstläder – som båda dämpar omgivningen väldigt effektivt. Huvudbygeln är av lättviktsfjädermetall och själva ytterkåporna av mattsvart lättmetall. Hela hörluren andas sober och gedigen kvalitet med en komfort som sitter bra på alla huvuden.

Kabelanslutningen är enkelsidig med mini-XLR-kontakt och löstagbar sladd. Det medföljer två kablar som båda har en mini-XLR kontakt i hörlursänden och 6,3 mm TRS i den andra. Ena kabeln är 3 meters rak kabel medan den andra är spiral-tvinnad på upp till 5 meter i längd.

Hörlurselement med Tesla-teknik

Beyerdynamic DT1770 PRO är byggd för dig som ska mixa, mastra, monitorlyssna eller spela in i studio, alternativt för den inbitne audiofilen med högt ställda krav i hemmet. De 45 mm Tesla-elementen och neodymium-magneter är med sitt metallhus helt skärmad mot elektromagnetiska fält och använder sig av Tesla 2.0-teknik. Tesla är det fysiska värdet för magnetisk flödestäthet och döpt efter den kroatiska ingenjören Nikola Tesla, vilket indikerar magenetfältet styrka i membranens luftgap. Man har använt extra stora magnetspolar med tredubbla lager av membran i kompositmaterial för bästa möjliga detaljrikedom och dynamik. Resultatet är en knivskarp stereobild och spikrak frekvensåtergivningen från topp till bas. Det dynamiska omfånget ger detaljer i ljudbilden man annars missar. Med en impedans på 250 Ohm kräver de helst en bra hörlursförstärkare - både för bästa drivningen men framförallt för högsta ljudkvalitet. 

Levereras med

 • Beyerdynamic DT 1770 Pro
 • Två set med öronkuddar; velour och konstläder
 • Spiralkabel 5 meter mini-XLR till 6,3 mm TRS
 • Rak kabel 3 meter mini-XLR till 6,3 mm TRS
 • Adapter 6,3 mm till 3,5 mm
 • Hård förvaringsväska

Medföljande tillbehör till Beyerdynamic DT 1770 Pro
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.