sp.tech Headphones AH-1 50mm
sp.tech Headphones AH-1 50mm
Artikelnummer: 1050903

sp.tech Headphones AH-1 50mm

Studiohörlurar med vikbar design och isolerande öronkuddar

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • 5 mm hörlurselement
  • Omslutande & isolerande öronkuddar
  • 3 meter lång studiokabel
499 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Njut av din musik i ett par rejäla studiohörlurar. AH-1 från sp.tech har en justerbar huvudbygel som vilar lätt ovanpå huvudet, medan de mjuka öronkuddarna sluter tätt runt om dina öron och både stänger inne din musik för dig samtidigt som de isolerar ljud från din omgivning så du kan ge full fokus på detaljerna. sp.tech AH-1 passar lika bra för studiomonitorering som till HiFi-lyssning med sina 50 mm stora hörlurselement som ger dig en kraftfull bas, krispig diskant och detaljerad ljudbild.

Fördelar

  • Hörlurar i sluten konstruktion
  • 50 mm element
  • 20 - 20 000 Hz frekvensområde
  • 32 Ohms impedans
  • 100 dB känslighet
  • Mjuka öronkuddar som isolerar ljudet
  • 3 meter lång studiokabel med 3,5 mm-kontakt
  • Adapter 3,5 mm till 6,3 mm ingår
  • Hopfällbara för enklare transport

Vikbar design och roterbara öronkåpor

Huvudbygeln på sp.tech AH-1 går att ändra i storlek för att passa för just ditt huvud. De runda öronkåporna har en sluten konstruktion som förhindrar läckage av ditt ljud, samtidigt som de tillsammans med de mjuka öronkuddarna stänger ute ljud från din omgivning. Det gör att AH-1 passar bra som studiohörlurar för monitorering, inspelning och mixning. Den långa studiokabeln på tre meter ger stor rörelsefrihet framför mixerbordet, och adapter från 3,5 mm till 6,3 mm låter dig ansluta hörlurarna i alla typer av enheter och konsoler.

Känner du igen hur jobbigt det är med hörlurar som har öronkåporna i vägen för hakan när du hänger hörlurarna runt halsen? På AH-1 kan du rotera kåporna som både bidrar till den perfekta passformen när du använder hörlurarna, men även perfekt för att vrida undan dem när du hänger hörlurarna runt halsen. Så mycket enklare och bekvämare när du tar en paus från musiken. Kåporna går även vika in för en kompaktare transport av hörlurarna.

Levereras med

  • sp.tech hörlurar
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn