Trådlösa on ear-hörlurar

Njut av din musik i trådlösa on ear-hörlurar. När du vill ha sladdlös frihet så är Bluetooth-hörlurar perfekta. Anslut till mobilen, surfplattan eller datorn och lyssna på din musik utan kabeltrassel. Här hittar du flera av de mest populära trådlösa Bluetooth-hörlurarna från kända varumärken. Köp online eller besök oss i våra butiker.

26 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till On ear-hörlurar
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.