Trådlösa hörlurar med brusreducering i tre nivåer

BOSE QuietComfort 35 II Black

Artikelnummer: 1045714
 • 20 timmars batteritid
 • Hög konstruktion i tåligt material
 • Google Assisstent för röststyrd åtkomst av planering och spellistor
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Bose brusreducerande hörlurar nu med Bose AR - världens första ljudplattform

Den stora styrkan i Bose brusreducerande hörlurar är att låta dig uppslukas av musiken, arbetet och allt annat som kräver din fulla koncentration. Bose QuietComfort 35 II är trådlösa hörlurar som låter dig fokusera utan störande ljud från omgivningen. Beroende på miljö har hörlurarna tre olika lägen brusreducering och med de mjuka öronkuddarna tillverkade av syntetiskt proteinläder känns det inte ens att du har dem på dig. Med hela 20 timmar batteritid är Bose QuietComfort 35 II hörlurarna som ska hänga med hela dagen, anpassade för att passa dig.

Fördelar

 • 20 timmars batteritid
 • Aktiv brusreducering med 3 lägen beroende på miljö
 • Aktiverade för Bose AR – världens första ljudplattform
 • Med Google Assisstent för röststyrd åtkomst av planering och spellistor
 • Hög konstruktion i tåligt material


Aktiv brusreducering på en nivå

Bose QuietComfort 35 II är hörlurar som är aktiverade för Bose AR som är världens första ljudplattform där appar kan använda sig av kontextuellt ljud för att ge dig en helt ny ljudupplevelse. Du får tillgång till Bose AR genom att uppdatera dina hörlurar med hjälp av appen Bose Connect. Hörlurarnas brusreducering är programmerad för att kontinuerligt läsa av och mäta ljudet runt omkring dig och med en motsatt signal stänga det ute. Men inte nog med det, hörlurarna har även tre olika nivåer på brusreduceringen för att med enkelhet kunna anpassas till din omgivning. Det gör att du kan sjunka in i din musik eller fokusera på ditt arbete utan störande ljud utifrån.

Google Assistent

Inte nog med att hörlurarna stänger ute ljud för full fokus, du kan nu med bara rösten styra dina hörlurar och planera din dag. QuietComfort är optimerade för Google Assistent och ger dig tillgång till underhållning i form av låtar och spellistor. Genom att hålla in åtgärdsknappen talar du om vad du vill att dina hörlurar ska göra, allt ifrån ringa upp någon, kolla vädret eller lägga till något på att-göra-listan.

Hörlurar tillverkade för att hänga med

Bose QuietComfort 35 II är en uppdaterad version av sin föregångare och är konstruerade i stöttåliga material som glasfylld nylon och rostfritt stål för att tåla att följa med en hel dag. Bågen är klädd i ett mjukt material för en behaglig känsla och öronkuddar tillverkade av syntetiskt proteinläder gör att det inte ens känns att du har dem på dig. Tillsammans med en batteritid på 20 timmar blir hörlurarna din ständiga följeslagare.

Levereras med

 • QC35 II trådlösa hörlurar
 • USB-laddningskabel
 • Ljudkabel
 • Fodral
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.