Olympus LS-P1
Artikelnummer: 1026678

Olympus LS-P1

Digital ljudinspelare med högkvalitativt stereoljud

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • 2 riktade mikrofoner
  • Inbyggt högpassfilter
  • Hörlurs- och mikrofoningång
1 330 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Digital ljudinspelare med högkvalitativt stereoljud
Med LS-P1 från Olympus får du rent och klart stereoljud tack vare två avancerade mikrofoner riktade i 90°. Inspelaren har en högkvalitativ mikrofonförstärkare som undertrycker störningar och Olympus egenutvecklade codec ger en ljudkvalitet med mindre buller under AD / DA musikkonvertering. Allt detta är förpackat i en elegant och kompakt kropp med metallhölje så robust att du kan ha med den överallt.

LS-P1 stödjer linjära PCM-inspelningshastigheter på upp till 24 bitar och samplingsfrekvenser så högt som 96kHz vilket gör att du får riktigt proffsigt och högkvalitativt ljud - oavsett om du ska spela in en låt, ett samtal eller ljud till en film

Fördelar

  • Två riktmikrofoner ger dig en autentiskt stereoinspelning
  • Intelligent Auto ger dig den rätta känsligheten på mikrofonerna vid inspelning
  • Mikrofoningång 3,5 mm och även hörlursutgång 3,5 mm
  • Röstbalansfunktion jämnar ut olika röster för en tydlig och konsekvent uppspelning
  • Low-cut filter eliminerar störande bakgrundsljud
  • Inspelningsformatet är MP3 och PCM

Du driver ljudinspelaren med 1 st AAA-batteri. Drifttiden är ca 39 timmar. Inspelningen sker till ett MicroSD-kort eller till det interna minnet som är på 4 GB.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.