Ljudmixer X32 Compact

Behringer Ljudmixer X32 Compact

Artikelnummer: 1021174
16 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sedan det digitala ljudskapandets begynnelse har tekniker världen över haft en hatkärlek till sina konsoler, vilket Behringers X32 Digital Mixing Console råder bot på med ett superintuitivt gränssnitt framtaget tillsammans med KLARK TEKNIK och MIDAS som låter dig fokusera på ditt event istället för att tvinga dig genom ett hav av knappar, rattar och menyer.

Det virtuella effektracket i X32 ger dig tillgång till åtta true-stereo, multieffekt processorer (16 mono) inklusive delay, chorus, reverb, kompressor etc och med dess 800x480 högupplösta TFT display är du aldrig mer än två knapptryck bort från någon av X32´s snygga och lättnavigerade kontrollmenyer.
Signaler kan kopplas till åtta DCA grupper (Digitally Controlled Amplifier) som ger simultan kontroll över gruppnivåer via 100mm motoriserade faders och X32 Scene Management tillåter "snapshots" på dina inställningar som lätt kan återkallas eller sparas på en USB sticka för framtida användning.

Fördelar

  • 32 kanaler, 16 mix bussar, 6 mute och 8 DCA grupper
  • MIDAS designade mik preamps
  • 32x32 kanalers USB 2.0 interface med fjärrstyrning av DAW via HUI och Mackie Control
  • 40-bitars floating-point DSP för noll intern överbelastning
  • Fullt motoriserade 100mm reglage
  • Scene Management for lätt hantering av större produktioner
  • Högupplöst 7" TFT display
  • Gratis iPad APP för professionell fjärrstyrd manövrering
  • Gratis framtida firmware uppdateringar från Behringer.com

De 32 programmerbara mikrofonförstärkarna som återfinns i X32 är baserade på genuin MIDAS design hela vägen ner till A/D omvandlarna som försäkrar minimal harmonisk distortion (THD) samt överlägsen Common Mode Rejection (CMRR)

 

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.