Mygga Lavalier Lapel

Røde Mygga Lavalier Lapel

Artikelnummer: 316028
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mygga Lavalier Lapel
MiCon-2 adapter minitele
Lav-Headset utan mikrofon large till SmartLav/
2 314 SEK
Mygga Lavalier Lapel
InvisiLav osynlig mygghållarkudde 3-pack
MiCon-11 adapter 3,5mm TRRS för mob/läsplatta
2 300 SEK

Klassisk mygga för television/video eller scen etc. Återger klart och rent ljud utan störande hanteringsljud. Robust, smidig konstruktion. Medföljande vattentåligt puffskydd och mini-vindskydd säkerställer kvalitetsinspelning även i tuffa vädersituationer. Lavalier myggan levereras i ett stryk/vattentåligt etui. Sladdlängd: 1,2 meter.

Kompletteras med MiCon adapter

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.