Rundupptagande myggmikrofon med MicroDot

DPA 4060 CORE Omni Mic, Normal SPL, Black, MicroDot

Artikelnummer: 1018674
  • Exceptionell ljudkvalitet
  • Modulärt adaptersystem passar de flesta professionella trådlösa system
  • Extremt robust och pålitlig

Välj variant

4 299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

4060 CORE Omni Mic, Normal SPL, Black, MicroDot
DAD6034 - Adapter MicroDot to Mini-Jack
SCM0017-B - Black Curved Clip for 4060 series
5 458 SEK
4060 CORE Omni Mic, Normal SPL, Black, MicroDot
DMM0021 - Concealer for 4060 series
DAD6019 - Adapter MicroDot to Mini-Jack for Sony WRT 805 / UWP-D /UTX-B3
5 528 SEK
DPA 4060 Core Omni Mic är en serie myggmikrofoner med modulärt adaptersystem för att passa i stort sett alla trådlösa system, oavsett märke. 4060-serien är originalet och den allra första miniatyrmikrofonen som utvecklats av DPA där de använt den bästa tekniken som tidigare endast använts i hörapparater och mätmikrofoner. Myggmikrofonen är designad för användning med trådlösa system på teatrar, i television eller stängda instrument och är verkligen liten och diskret. Tack vare sin lilla storlek och sin rundupptagande karaktär behöver inte mikrofonen riktas rakt mot ljudkällan för att bibehålla en god ljudkvalitet.

DPA 4060 Core utvecklades för att klara de tuffaste förhållandena. De innehåller ett förpolariserat kondensorelement med en diameter på 5,4 mm med ett vertikalt membran. Detta unika dubbla ventilationsskyddssystem gör mikrofonerna mycket tåliga mot fukt och svett. Mikrofonerna är också utformade med en Kevlar-förstärkt kabelavlastning som är gjord för att stå emot vridningar, böjningar och drag som ingår i den dagliga användningen.

Mikrofonen kräver fantomspänning på +48 eller via trådlös sändare för att fungera.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.