NT1 kit med shockmount New

Røde NT1 kit med shockmount New

Artikelnummer: 1008802
2 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Røde NT1 kit med shockmount

Studiomikrofon med lågt egenbrus

Röde NT1 är en kardioid mikrofon med väldigt lågt egenbrus, endast 5dBA. Det låga bruset och den höga kvaliteten gör den utmärkt för inspelning av sång och tal men även för inspelning av aukustiska instrument.
NT1 har låg distortion, hög SPL-kapacitet (137dB) och ett stort dynamiskt omfång. Det låga bruset gör denna mikrofon till en av de tystaste på marknaden, oasett prisklass, och är verkligen ingen ''budget'' produkt rent ljudmässigt trots det låga priset.

Studiokit med Dual Lyre system

I studiokitet ingår det en hel del godsaker som gör din mikrofon kompett och perfekt. SMR är en vibrationsabsorberande upphägning som ger väldigt bra förutsättningar för ljudet. I studiokitet ingår även ett popfilter sam används mellan dig och mikrofonen för att ta bort puffljud.

Levereras med

  • Røde NT1
  • Røde SMR shockmount
  • Popfilter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.