Mikrofon Ambeo VR Mic

Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic

Artikelnummer: 1030465
15 510 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sennheiser AMBEO VR Mic

Den lättanvända AMBEO VR Mic är en ambisoniskmikrofon utrustad med fyra matchade KE 14 kapslar i en tetraederkonstellation. Denna speciella design låter dig fånga ljudet som omger dig på en given plats. Som ett resultat får du sfäriskt ambisoniskt ljud som matchar ditt VR video/sfäriska material.

Genom VR Creators Program har Sennheiser försäkrat sig om att få med proffsen inom branschen från början för att få projektet AMBEO VR Mic att lyfta. Detta visar sig nu genom det mångsidiga produktpaket som inkluderar flera tillbehör som underlättar arbetet - inte minst den A-B encoder programvara som finns som plug-in, implementerad i kedjan i din postproduktionsprocess.

Ambisonics

AMBEO VR Mic arbetar med ambisonics - en flerkanalsteknik som låter dig fånga ljudet sfäriskt - från alla håll - på en enda plats i rummet. För playback renderas detta så att du kan virtuellt rotera perspektivet på alla håll, horisontellt och vertikalt. Ambiosonics stöds av alla större postproduktions och playbackverktyg på marknaden idag. Detta gör ambisonics till det mest lämpade verktyget för Virtual Reality och alla andra applikationer med 3D ljud och interaktivt kontrollerad audio. Ett verktyg för att skapa en ny värld av ljud

Anslutning

DIN12M, use enclosed adapter cable to convert to 4x XLR3M Polarity: Pin1 (GND), Pin2 (+), Pin3 (-)

Levereras med:

  • AMBEO® VR Mic
  • Balanserad splitkabel med 4st 3-pin XLR
  • Rycote hållare
  • Vindskydd i skumplast
  • Sennheiser A-B format Encoder, som plug-in för VST och AAX (Mac OS X och Windows)
     
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.