USB-mikrofoner

Upptäck vårt sortiment av USB-mikrofoner – en enkel lösning för att spela in ljud på datorn utan att behöva dyr utrustning. De är enkla att använda och ansluts direkt till datorn eller ett externt ljudkort med USB-C eller USB-A, och passar lika bra oavsett om du streamar, spelar in podcasts eller har videokonferenser. Köp din USB-mikrofon hos Scandinavian Photo, online eller i butik.

25 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.