Puffskydd

Ett puffskydd, även kallat popfilter, placeras på mikrofonen för att hindra att puffljud från hårda konsonanter som P, B och F eller blåsljud från S och H träffar mikrofonmembranet och orsakar störningar på ljudupptagningen. Ett puffskydd består ofta av formad skumplast men kan även vara i aluminium eller metall, eller tunt tyg uppspänt på en ram. Ett puffskydd försämrar inte kvaliteten på ljudet. Se våra puffskydd här och köp direkt online.

40 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Mikrofontillbehör
Filtrering
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.