Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW
Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW
Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW
Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW
Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW
Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW
Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW
Artikelnummer: 1046421

Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW

Stor LED-panel med tre ljuskällor i ett

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Belysningsstyrka på 13 880 Lux (1m)
 • CRI / TLCI upp till 98/95 för hög noggrannhet i färgåtergivningen
 • RGWW-panel ger dig upp till 16 miljoner olika färger
17 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
MixPanel 150 RGBWW LED-panel från Nanlite som växla mellan en traditionell multi-LED-panel för hårt ljus till mjukt ljus och med en inställbar RGB-panel för färgglada, kreativa effekter – allt genom en knapptryckning.

Fördelar

 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
 • CRI / TLCI upp till 98/95 för hög noggrannhet i färgåtergivningen
 • RGWW-panel ger dig upp till 16 miljoner olika färger
 • Möjligt att justera färgbalansen mellan magenta och grön (tint)
 • 43 förinställda geleffekter och 9 specialeffekter
 • Välj mellan silent-, boost- eller normal-läge
 • Anpassad för 26V V-mount-batterier

LED-panel med korrekta och ställbara färger

LED-Panelen har ett intervall för färgtemperatur ifrån 2700 till 7500k för att du ska kunna matcha den omgivande miljöns färgtemperatur eller om du vill använda det till kreativa syften. Panelens höga CRI / TLCI på 98/95 är indikatorer på avancerad noggrannhet i återgivning av färg. Det är också möjligt att justera magenta / grön balans för större precision och en exat tint. Du kan även justera ljusintensiteten från 0 till 100% för att får korrekt exponering och kunna balansera intensiteten från lampan med den resterande scenen.

Tre ljuskällor i ett

Nanlite MixPanel-serien kan växla mellan en traditionell multi-LED-panel för hårt ljus, en diffus SMD LED-panel för mjukt ljus och en inställbar RGB-panel för färgglada, kreativa effekter med en knapptryckning. En av Nanlites MixPads funktioner är RGB-läget, som använder sina 4-i-1 lysdioder för att få bokstavligen över 16 miljoner olika färgkombinationer. Armaturen har också ett Boost-läge, när du använder det hårda ljuset från lampan i normalt läge matar MixPanel 150 ut 11 320 lux vid 1m och 5 600K. När den växlas till Boost-läge stiger intensiteten till 15040 lux. Det finns även ett helt ljudlöst läge – silent.

Med justerbar ljusintensitet från 100% ner till 0%, kan du snabbt anpassa MixPanel 150 till vilken nivå du vill utan att behöva använda dig av ND-filter eller diffusion. Ytterligare en fördel är ett inbyggt 43-gelbibliotek som ger fem CTO-, fem CTB- och trettiotre Calcolor-val. Dessutom har ljuset nio specialeffekter som inkluderar Hue Loop, CCT Loop, Flash, Pulse, Storm, Siren, TV, Paparazzi och Candle / Fire.

Intuitivt användargränssnitt och strömförsörjning

MixPanels operativsystem har utvecklats från grunden för att vara effektivt och intuitivt att använda. Dessutom kan du spara dina inställningar som förinställningar för att anpassa din belysning och göra den konsekvent och repeterbar. MixPanel 150 är klar för användning över hela världen tack vare 100 till 240V AC-adapter, men den kommer också att köras på V-mountbatterier (ingår ej) via sin V-mountplatta. Det är rekommenderat att du använder dig av 26V V-mountbatterier med det går att använda 14,8V via en adapter (se passande tillbehör).

Levereras med

 • Nanlite LED-Belysning Mixpanel 150 RGBWW
 • AC-adapter
 • Förvaringsväska
 • Barndoors
Bra att veta! Nanlite Mixpanel kräver 26V V-mount batterier för användas med sin maximala kapacitet. Det finns även in 26V till 14,8V adapter du kan köpa till för att använda dina 14,8V med reducerad styrka och batteritid.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.