LED-paneler

Hos Scandinavian Photo köper du LED-paneler för bra belysning till allt från fotostudio, utomhusfotografering och hemmakontor. En LED-panel är en kraftfull lampa med en platt och tunn konstruktion som ger ett brett och flimmerfritt ljus. De kan användas ihop med skärmklaffar, så kallade barndoors, för att rikta och kontrollera ljusflödet. Vi har LED-paneler med egenskaper som variabel färgtemperatur och ljusstyrka, batteridrift eller RGB-färger. Vi erbjuder ljuspaneler från Godox, Nanlite, Aputure, Nanlux med flera, till bra priser som som passar oavsett om du använder mobilen eller din kamera. Handla i våra butiker eller online.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn