Godox LED-Belysning SL150IIW
Godox LED-Belysning SL150IIW
Godox LED-Belysning SL150IIW
Godox LED-Belysning SL150IIW
Godox LED-Belysning SL150IIW
Godox LED-Belysning SL150IIW
Artikelnummer: 1048482

Godox LED-Belysning SL150IIW

LED-belysning med dagsljus

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Passar perfekt för att få dagsljus vid video, streaming eller foto
  • 58 000 Lux på 1 meters avstånd
  • Kraftfullt flimmerfritt LED-ljus på 150W
3 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Godox SL-150II är en LED-belysning (150W), med modern COB-teknologi, som avger ett flimmerfritt dagsljus på 58000 Lux på en meter. Detta är en kraftfull LED-belysning för dig som vill ljussätta med ditt eget dagsljus och kunna använda dig av ljusformare.

Fördelar

  • Kraftfullt flimmerfritt LED-ljus på 150W
  • 58 000 Lux på 1 meters avstånd
  • Ställbar effekt som kan justeras med fjärrkontroll
  • Bowens bajonett ger ett stort utbud av ljusformare

Kraftfull LED-belysning med flimmerfritt dagsljus

LED-belysningen Godox SL-150II är en mycket kraftfull LED-belysning (150W), med modern COB-teknologi, som avger ett flimmerfritt dagsljus (5600°K) för filmning och videoproduktion. LED-ljuset har en hög ljusstyrka, upp till 58 000 Lux på 1 meter vilket ger bra med ljus för att fylla upp studion med eller utan ljusformare. Belysningen är designad för användning inom video- och filmproduktion och har ställbar effekt mellan 0–100% samt radiostyrning med 32 kanaler och 16 grupper via den medföljande fjärrkontrollen. Chassit är konstruerat av metall och på undersidan har belysningen ett tiltbart stativfäste för att du ska kunna montera det på exempelvis ett belysningsstativ, bom eller andra tillbehör med 16mm-fäste.

Stort utbud av ljusformare

Godox SL-150II har en Bowens-bajonettfattning (Bowens/ Aputure/ Visico), vilket gör det möjligt för dig att använda olika ljusformare för att få full kontroll av ljusspridningen. Belysningen går att använda med allt ifrån fresnel för att förstärka ljuset, skärmklaffar för att skärma av eller en softbox för att få mjukt ljus (ljusformare ingår ej, se passande tillbehör). Godox SL-150II har även ett paraply fäste för dig som använder paraplyer.

Kontrollera belysningen med fjärrkontroll

Godox SL-150II kan styras via fjärrkontroll (ingår ej, se passande tillbehör) eller via reglagen på baksidan av armaturen. På baksidan finner du även en bakgrundsbelyst LCD-display, som tydligt visar den inställda effekten (0–100%), inställd radiokanal, radiogrupp och belysningens arbetstemperatur.

Godox SL-150II har ett integrerat och modernt 16-kanalers radiosystem. Om man har flera Godox-belysningar så kan man dela upp enheterna i olika grupper (A/B/C/D/E/F) och ändra ljusstyrkan på respektive grupp via fjärrkontrollen. Radiosystemet stödjer 16 radiokanaler, för att olika studios i samma anläggning kan använda sina belysningar utan att störa varandra. Fjärrkontrollen drivs av 2 AAA-batterier (batterier ingår ej). På baksidan finns även uttag för nätkabel (230V) som du kopplar in i vägguttaget.

Levereras med

  • Godox SL-150II
  • Paraplyreflektor
  • Nätadapter
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.