Kraftfull och modern LED-belysning med Bowens bajonett

Godox LED Belysning SL60W Dagsljus

Artikelnummer: 1040646
 • LED-belysning på 60W med möjlighet att använda ljusformare
 • Ställbar ljusstyrka 10-100%
 • Ger ett klart dagsljus för foto, video och streaming
 • 4100 Lux på 1 meters avstånd med reflektor
 • Temperatur och överhettningsskydd
 • Passar standard belysningsstativ med standard 16 mm-fäste (5/8")
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

LED Belysning SL60W Dagsljus
Lightstand LS-AC2470
Softbox 60X90cm med raster Bowens-S
2 538 SEK
LED Belysning SL60W Dagsljus
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
Belysningsstativ Dämpat
4 179 SEK
Detta är en modern LED-belysning från Godox med möjlighet att kunna använda ljusformare för att kunna skapa ett snyggt ljus till dina videos eller bilder. Bowens-bajonetten ger din möjlighet att använda ljusformare både från Bowens, Aputure och Visico. Den kraftfulla belysningen på 4 100 Lux och går att dimra ned till 10% av ljusstyrkan, SL60W har ett inbyggt radiosystem och drivs via nätström från vägguttaget. Du hittar även denna belysningen i våra prisvärda paktetlösningar för foto, video och streaming

Fördelar

 • Dagsljus-LED för foto, video, streaming och vlogg
 • LED-belysning på 60W
 • Ställbar ljusstyrka 10-100%
 • 4 100 Lux på en meters avstånd med reflektor
 • Bowens-bajonettfattning för ett stort utbud av ljusformare
 • Inbyggt radiosystem för möjlighet till fjärrkontroll
 • Temperatur och överhettningsskydd
 • Tyst aktiv fläktkylning för effektiv kylning
 • Passar standard belysningsstativ med standard 16mm-fäste

Kraftfull LED-belysning med flimmerfritt dagsljus

LED-belysningen Godox SL-60W är ett en LED-belysning med dagsljuskaraktär med modern COB-teknologi, som avger ett flimmerfritt (5600°K) för foto, film- och videoproduktion. LED-ljuset har en ljusstyrka, upp till 4100 Lux på 1 meter vilket ger ett fast med ljus med eller utan ljusformare. Belysningen är designad för användning inom video- och filmproduktion. Belysningen har ställbar effekt mellan 10–100%. Chassit är konstruerat av metall och på undersidan har belysningen ett tiltbart stativfäste för att du ska kunna montera det på exempelvis ett belysningsstativ, bom eller andra tillbehör med 16mm-fäste.

Stort utbud av ljusformare

Godox SL-60W har en Bowens-bajonettfattning (Bowens/ Aputure/ Visico), vilket gör det möjligt för dig att använda olika ljusformare för att få full kontroll av ljusspridningen. Belysningen går att använda med allt ifrån fresnel för att förstärka ljuset, skärmklaffar för att skärma av eller en softbox för att få mjukt ljus. (ljusformare ingår ej, se passande tillbehör). Godox SL-60W har även ett paraplyfäste för dig som använder paraplyer.

Kontrollera belysningen med fjärrkontroll

Godox SL-60W kan styras via fjärrkontrollen Godox RC-A5 (ingår ej, se passande tillbehör) eller via reglagen på baksidan av armaturen. På baksidan finner du även en blå bakgrundsbelyst LCD-display, som tydligt visar den inställda effekten (10–100%), inställd radiokanal, radiogrupp och belysningens arbetstemperatur. Belysningen har kontinuerlig övervakning av arbetstemperaturen och den kyls både passivt och aktivt kylsystem.

Godox SL-60W har ett integrerat och modernt 16-kanalers radiosystem (433MHz). Om man har flera Godox-belysningar så kan man dela upp enheterna i olika grupper (A/B/C/D/E/F) och ändra ljusstyrkan på respektive grupp om du väljer att köpa till en fjärrkontroll. Radiosystemet stödjer 16 radiokanaler, för att olika studios i samma anläggning kan använda sina belysningar utan att störa varandra. 

Levereras med

 • Godox SL60W med transportskydd
 • Godox 7"-reflektor
 • Nätkabel 230V

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.