Godox Bakgrundskit BS04

Godox Bakgrundskit BS04

Bakgrundsupphängning för pappers- och tygbakgrunder

Artikelnummer: 1053278
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Färdigt paket med bakgrundsstativ, bom och väska
  • Justerbar bom mellan 100–300 cm för att passa många bakgrunder
  • Praktiskt upphängning för bakgrundsdukar och pappersrullar
  • Väska för förvaring och transport ingår
1 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

Bakgrundskit BS04
Bakgrund Arctic White 2,72x11m
Nano Clamp Spigot LSA-03
2 338 SEK
Bakgrundskit BS04
Studioklämma Svart/Orange medium 2 st
Vävtejp matt 50mm x 50m vit
1 598 SEK
Godox BS04 är ett portabelt bakgrundssystem som är idealiskt för användning i studion eller på location. Bakgrundssystemet är utformat för olika typer av bakgrunder exempelvis pappersrullar eller tygbakgrunder. bakgrundskit är ett perfekt för dig som enkelt vill hänga upp din bakgrund, hela paketet får plats i den med följande väskan – enkelt och portabelt!

Fördelar

  • Bakgrundssystemet kan bli 260 centimeter högt
  • Praktiskt system för bakgrundsdukar och pappersrullar
  • Bommen kan justeras från 100 till 300 cm
  • Väska för förvaring och transport ingår

Häng upp din bakgrund på stativ

Bakgrundssystemet är utformat för att du ska få ett mångsidigt och användarvänligt paket. Den patenterade tvärstångsanslutningen (bommen) garanterar enkel installation och demontering, så att du enkelt kan använda bakgrundssystemet på olika platser.

Bommens utformning förhindrar också att det den sjunker i mitten, så att dina bakgrunder blir helt raka. Bakgrundssystemet levereras med en praktisk väska för att du ska kunna packa ner det när du inte använder det eller när du transporterar det.

Glöm inte köpa till klämmor och tejp

Ett tips till dig som köper ett bakgrundspaket (fondkit) är att du även investerar i en uppsättning med klämmor för att låsa fast din pappersrulle eller tyget när det är monterat för att det ska sitta fast ordentligt och att inte pappersrullen ska rulla upp sig.

Du hittar både klämmor och våra rekommenderade i bakgrunder under passande tillbehör. Ett bra tips är även att köpa till tejp för att fästa pappret på golvet för att undvika att något snubblar och att bakgrunden ligger där den ska.

Levereras med

  • Godox Bakgrundskit BS04
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.