Blixt Di700A + Commander Air 1 till Canon

Nissin Blixt Di700A + Commander Air 1 till Canon

Artikelnummer: 1018255
 • Fotografera med blixten på kamerahuset och trådlöst vid sidan
 • Avancerade funktioner som TTL och High Speed Sync
 • Lätt att komma igång med
 • Smidig trådlös blixtstyrning
 • Räckvidd på upp till 30 m
 • Blixthuvudet kan automatiskt zooma mellan 24-200mm (35mm motsv)
2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Blixt Di700A + Commander Air 1 till Canon
Speedlite Magic Square Softbox 40x40cm
Väska Flash Mob V3.0 svart/grå
3 528 SEK
Blixt Di700A + Commander Air 1 till Canon
Tilthuvud 2422 med låsbar blixtsko
FlashBender v3 Large Reflector
3 748 SEK

Paket med DI700A + Commander Air 1 till Canon

Läs vårt test om Di700A + Commander Air 1

Nissin Di700A är en kamerablixt med inbyggd radiomotagare, TTL och HSS.

Fördelar:

 • Radiosändare med 30m räckvidd
 • Stöd för TTL
 • Stöd för HSS
 • Vinklingsbart huvud
 • Zoom 24-200mm

Di700A blixthuvud

Blixten är designad med en enkel LED-kontrollpanel i färg och en stor ratt som gör det lätt att hitta rätt inställning.  Du kan rotera blixthuvudet 180° horisontalt och tilta det upp till 90° så att du kan studsa ljuset mot väggar och tak, vilket är perfekt för snygga porträtt inomhus där du kan studsa ljuset mot ett vitt tak. Blixthuvudet kan automatiskt zooma mellan 24-200mm (35mm motsv) när det är monteras på kameran och manuellt om du använder radiosändaren. Blixtexponeringskompensationen ställer du antingen från blixten eller från radiosändaren, beroende på vilken uppsättning du använder dig av för tillfället.  

Radiosändare

Nissin Di700A blixten innehåller en radiomottagare som gör att Nissin Commander Air kan komunicera direkt med den externa blixten. Fördelen med radiosignaler är att sändaren och mottagaren inte behöver fri sikt samt att det även fungerar bra i ljusa miljöer, något som den inbyggda IR komunikationen i kameran har svårt för. Nissin Commander Air använder 2,4gHz bandet vilket ger en räckvidd på upp till 30m. En sändare kan styra 3 separata grupper och går att ställa i 8 olika kanaler om flera olika användare ska jobba samtidigt.

TTL

Nissin Commander Air har stöd för TTL, kamerans inbygga ljusmätare. Tack vare detta ställs styrkan på blixten in automatiskt för varje bild, så det är smidigt att använda även i skiftade ljusförhållanden

HSS

High Speed Sync gör det möjligt att använda Nissin Air-blixtar tillsammans med en snabb slutartid, ner till 1/8000 dels sekund. Funktionen underlättar rejält vid fotografering utomhus när blixten i huvudsak skall användas som upplättningsblixt men även när du önskar blixtfoton med kort skärpedjup eller vill frysa snabba rörelser.

Levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.