Raster

Raster är ett tillbehör till softboxar, reflektorer, ljuspaneler och andra typer av lampor som liknar ett galler som du placerar framför ljuskällan. De är oftast tillverkade i tyg och fästs med kardborreband men förekommer även i metall. Ett raster påverkar ljuset på så sätt att ljuset riktas rakt framåt med parallella ljusstrålar för ett riktat, mer koncentrerat ljus. Vi har ett brett utbud av raster för lampor och belysning. Köp online eller välkommen in i våra butiker.

40 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljusformare
Varumärken
Storlek
Anpassad till
Material
Höjd
Bredd
Raster
Diameter
Färg insida
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.