Softbox 60x90cm med paraplyfunktion samt raster

CARUBA Softbox 60x90cm m. Grid Quick Bowens-S

Artikelnummer: 1050524
  • Ger ett mycket jämt och fint ljus
  • Går snabbt och enkelt montera
  • Raster ingår för att du enklare ska kunna rikta ljuset
999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Caruba Quick Assembly Matt Silver Strip Softbox 60x90cm är en långsträckt softbox för användning med blixtar och LED-belysningar med Bowens S-fäste. Du kan använda en softbox för att ge ett mjukt och jämt ljus för exempelvis porträtt elle produktfotografering.

Fördelar

  • Ger ett mycket jämt och fint ljus
  • Går snabbt och montera
  • Raster ingår för att du enklare ska kunna rikta ljuset

Softbox med paraplyfunktion

Vikningssystemet, som öppnas som ett paraply, gör softboxen snabb att sätta upp. Insidan av softboxen har en mycket reflekterande, silverfärgad beläggning för maximal reflektion av ljuset. Softboxen har en dragkedja på baksidan så att den även kan användas med en speedlight (extern kamerablixt) som placeras på ett belysningsstativ. Du kan enkelt ta med dig Caruba softbox 60x90cm och tillbehör i det medföljande förvaringspåsen.

Levereras med

  • Caruba softbox 60x90cm Quick Bowens-S
  • Mjukt raster

Caruba Softbox

Mjukt raster

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.