Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Artikelnummer: 1053238

Marshall Major IV

Trådlösa hörlurar med riktigt lång batteritid

Webblager
Förväntas i webblager 2023-12-14
Butikslager:
 • Över 8 timmars speltid
 • Lyssna trådlöst eller med kabel
 • Trådlös laddning
1 289 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

Major IV är ett par trådlösa on ear-hörlurar från Marshall som självklart fått ett explosivt ljud helt i Marshall-anda. Dessutom har de en av branschens längsta batteritid som varar över tre dygn på en enda laddning. Dessutom laddar du enkelt upp lurarna igen via kabel eller trådlös laddare. Major IV ser till att varje lyssning är lika bekväm varje gång tack vare mjuka öronkuddar vilket gör hörlurarna bekväma trots flera timmars lyssning. Självklart har även Major IV fått Marshalls ikoniska design i svart med deras logotyp präntad på varje hörlurskåpa.

Fördelar

 • Signaturljud av Marshall
 • 80+ timmars batteritid
 • Laddning via USB-C eller trådlöst
 • Bluetooth 5.0
 • Förbättrad, ergonomisk design
 • Kontrollknapp på ena hörlurskåpan
 • PVC-fri och tillverkad med 45% återvunnen plast
 • Dela musiken med en 3,5 mm-kabel till en kompis 
Marshall Major IV

Hörlurar med rock n' roll-ljudet du vill ha

Major IV levererar signaturljudet som du förväntar dig av Marshall baserat på över 55 års kunskap och Marshalls klassiska rock ’n’ roll-arv. Specialjusterade, dynamiska drivelement levererar kraftfull bas, jämnt mellanregister och briljant diskant för ett oöverträffat ljud du aldrig kommer att vilja stänga av. 

Trådlös lyssning i över tre dygn

Major IV levererar över 80 timmar trådlös speltid. Med batterier som räcker i över tre dygn kan du sluta oroa dig över att dina batterier ska ta slut när du vill använda dina hörlurar. Skulle mot förmodan batteriet i Major IV ta slut när du är ute på språng så kan du fortsätta lyssna med en 3,5 mm-kabel.

När det är dags att ladda upp batteriet i Major IV igen så kan du göra det både trådlöst och med kabel. Med trådlös laddning blir det enklare än någonsin att ladda dina hörlurar. Placera bara dina hörlurar på en laddningsplatta (säljs separat) så startar laddningen. Tack vare matt silikon på öronkåpan ligger de still på en trådlös laddplatta. Major IV kan även laddas med USB-C-kabel med snabbladdningsfunktion – 15 minuters laddning ger dig 15 timmars lyssning.

Dela musiken med en kompis

Utöver att du kan använda 3,5 mm-uttaget på ena hörlurskåpan för trådad lyssning, så kan du även låta en vän vara med och lyssna på sin musik. Vid trådlös lyssning kan du koppla en kabel mellan dina och kompisens hörlurar för att dela musiken med en kompis, snabbt och enkelt.

Dela musiken i din Marshall Major IV med en kompis

Mångsidig kontrollknapp

På ena hörlurskåpan sitter en kontrollknapp som för att du kan spela, pausa och hoppa över låtar, justera volymen på din enhet samt slå på eller av dina hörlurar. Inbyggda telefonfunktioner gör att du kan svara på, avvisa eller avsluta ett samtal med några enkla knapptryck.

Hopvikbar design i Marshall-stuk 

Major IV:s förbättrade, ergonomiska design ser till att varje lyssning är lika bekväm varje gång. Med ännu mjukare öronkuddar än tidigare är det inga problem med flera timmars lyssning. Hörlurarna kombinerar användarvänlighet med klassiska Marshall-element för en design som är både ikonisk och innovativ. Hörlurarna är klädda i svart vinyltextur och Marshall-emblem på hörlurskåporna samt den robusta hållbarhet
som krävs för en kaotisk vardag.
När hörlurarna inte används kan du enkelt vika ihop Major IV för en kompaktare förvaring och transport. 

Tillverkad för en mer hållbar framtid

Marshall kämpar för att skapa positiva förändringar i världen och fortsätter sitt arbete med att bygga produkter som håller längre och är mer hållbara för miljön. Major IV är PVC-fri och tillverkad med 45% återvunnen plast från använd elektronik och levererar en mer hållbar strategi. De här hörlurarna har skapats med framtiden i åtanke. 

Levereras med

 • Marshall Major IV hörlurar
 • USB-C-laddningskabel
 • 3,5 mm-sladd
 • Användarmanual
 • Juridisk information och säkerhetsinformation
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK