Matrox Mini Converter MC-100

Matrox Mini Converter MC-100

Mini Converter MC-100

Artikelnummer: 322791
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butik:
6 495 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Matrox Mini Converter MC-100
Matrox MC-100 har många olika användningsområden. Den kan användas som signalomvandlare mellan SDI till HDMI, signalförstärkare, videoväxlare, signalmultiplexer samt för olika användningsområden inom 3D.

Som signalomvandlare kan den omvandla en 3G/HD/SD-SDI-signal till HDMI. När den är inställd som signalförstärkare tar den in en SDI-signal och skickar den vidare på SDI-utgångarna samt HDMI-utgången.

Vid videväxling kan man med knapparna på sidan av enheten växla mellan de två ingångarna och enheten kan även änna av om en signal försvinner och då automatiskt växla över till den andra ingången.

Vill du skicka två HD-SDI signaler över en enda 3G-SDI kabel kan du använda MC-100 i varje ände som för samman signalen i ena änden och sedan splittar dem i den andra.

MC-100 har även flera olika funktioner för att övervaka 3D signaler. Du kan välja och dela upp bilden och även spegla och vända den för att passa olika monitorer.

Anslutningar
2 st 3G/HD/SD-SDI ingångar
2 st 3G/HD/SD-SDI utgångar
HDMI utgång
USB 2.0 mini för firmwareuppgradering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.