Matrox Multiviewer Microquad
Artikelnummer: 322792

Matrox Multiviewer Microquad

Multiviewer Microquad

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
12 995 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Matrox Multiviewer Microquad
Matrox Microquad gör att du får preview av fyra bildrutor på en monitor. Du kan välja om du vill se ljudnivåindikationer för de olika källorna samt även döpa om textskyltarna för källorna. Med knapparna på sidan av enheten kan du välja att förstora en av källorna till fullskärm. Ljudet kan antingen följa källan som visas i fullskärm eller låsas på en av ingångarna.

Via USB-anslutningen kan du via en PC styra enheten och växla mellan källorna. Du kan även välja att visa eller dölja textskyltarna samt markeriingsramen för vald källa.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.