Multiviewer Microquad

Matrox Multiviewer Microquad

Artikelnummer: 322792
12 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Matrox Multiviewer Microquad
Matrox Microquad gör att du får preview av fyra bildrutor på en monitor. Du kan välja om du vill se ljudnivåindikationer för de olika källorna samt även döpa om textskyltarna för källorna. Med knapparna på sidan av enheten kan du välja att förstora en av källorna till fullskärm. Ljudet kan antingen följa källan som visas i fullskärm eller låsas på en av ingångarna.

Via USB-anslutningen kan du via en PC styra enheten och växla mellan källorna. Du kan även välja att visa eller dölja textskyltarna samt markeriingsramen för vald källa.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.