Multiviewer Microquad

Matrox Multiviewer Microquad

Artikelnummer: 322792
12 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Matrox Multiviewer Microquad
Matrox Microquad gör att du får preview av fyra bildrutor på en monitor. Du kan välja om du vill se ljudnivåindikationer för de olika källorna samt även döpa om textskyltarna för källorna. Med knapparna på sidan av enheten kan du välja att förstora en av källorna till fullskärm. Ljudet kan antingen följa källan som visas i fullskärm eller låsas på en av ingångarna.

Via USB-anslutningen kan du via en PC styra enheten och växla mellan källorna. Du kan även välja att visa eller dölja textskyltarna samt markeriingsramen för vald källa.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.