MicroConnect Network UTP CAT6 cable 10m White
Artikelnummer: 1055734

MicroConnect Network UTP CAT6 cable 10m White

Nätverkskabel med CAT6, 10m

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Passar till nätverk med hastighet upp till 1000Mbit/s
  • CAT6 testad upp till 250MHz
  • Guldpläterade kontaktstift

Välj variant

179 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Nätverkskabel med CAT6 upp till 250MHz. Nätverkskabeln har en slimmad design med guldpläterade stift som förbättrar överföringshastigheten. Kabeln passar nätverk med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Nätverkskabel passar utmärkt till kontor, hemma och multimedia enheter. Kabeln är bakåtkompatibel med CAT5e och CAT5-kablar. Kabeln är tillverkad med spärrskydd, vilket förhindrar att kontakten skadas när du installerar kabeln i nätverksuttaget. Nätverkskabeln kan användas för att koppla ihop olika enheter som till exempel router eller switch.

Fördelar

  • Passar både till kontor och hemma
  • Bakåtkompatibel med CAT5e och CAT5-kablar
  • Enkel anslutning till router och switch

Snabb överföringshastighet med CAT6

Med CAT6 tekniken kan du hålla en hög hastighet och föra över data i hög hastighet. Med tekniken så stödjer CAT6 upp till 1000Mbit/s i dataöverföring. Nätverkskabeln ansluts till router, switch eller modem, passar utmärkt till kontor, hemmakontor och multimedia enheter.

Levereras med

  • Microconnect CAT6 Nätverkskabel, Vit
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.