Professionell shotgunmikrofon med broadcastkvalitet

Mirfak NP10 shotgunmikrofon

Artikelnummer: 1050264
  • Kondensatormikrofon med supernjure-kapsel
  • Solid konstruktion helt i mässing
  • Lågt egenbrus
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

NP10 shotgunmikrofon
Red Whips 12-pack
Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 3 meter
2 768 SEK
NP10 shotgunmikrofon
Kabelband x3
Mikrofonstativ DS1 bordsmodell
2 900 SEK
NP10 från Mirfak är en shotgunmikrofon av kondensatortyp med en kapsel av supernjure-karaktär, designad helt i mässing, med ett mycket lågt egenbrus. Med en väl genomtänkt akustisk design och en guldpläterad XLR-kontakt passar denna mikrofon till broadcast-TV, film, webb-TV och ljudproduktion.

Fördelar

  • Kondensatormikrofon med supernjure-kapsel
  • Solid konstruktion helt i mässing
  • Lågt egenbrus

Kondensatorkapsel med supernjure-karaktär

Med sin shotgun-design släcker NP10 ut alla onönskade frekvenser som läcker in från sidorna, så att ditt ljud blir riktat och enbart plockar upp det du önskar. Mikrofonen har en frekvensåtergivning mellan 20 och 20.000 Hz med en neutral karaktär, vilket gör att du fångar ett välbalanserat ljud. Med ett lågt egenbrus på 12dB (A-vägt) och en signal-to-noise ratio på 80 dB får du en signal som har minimalt med brus.

Konstruktion helt i mässing

Med en CNC-svarvad konstruktion helt i mässing och en guldpläterad XLR-kontakt, får du en mikrofon som är solid och minimalt påverkad av störning. NP10 passar flertalet kameror, mikrofonstativ och bommar.

Levereras med

  • Mirfak NP10 shotgunmikrofon
  • Puffskydd
  • Mikrfonhållare
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.