Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black
Garmin Venu Smartwatch Black

Garmin Venu Smartwatch Black

Smartwatch med GPS, AMOLED-skärm & musiklagring

Artikelnummer: 1051041
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • 1,2" ljusstark AMOLED-display
 • 5 dagars batteritid
 • GPS- GLONASS- och Galileo-positionering för geotaggning av bilder
 • Spotify och Garmin Pay
 • Smartaviseringar och hälsospårning
2 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Med en Garmin Venu smartwatch på armen får du en förlängning av din smartphone direkt till din handled, alltid redo att hålla dig underrättad om vad som händer i mobilen, spåra dina fotorundor och geo-tagga dina bilder. Venu kopplas upp via Bluetooth till både iPhones och Android-mobiler och har både medföljande appar och möjlighet att ladda ner fler appar via Garmin Connect IQ. Klockan har en 1,2" stor och ljusstark AMOLED-display med pekskärm som gör att du enkelt scrollar och sveper fram mängder av information utan att behöva plocka fram din mobiltelefon. Börja ett enklare och smartare liv med en Gamin Venu.

Fördelar med Garmin Venu

 • Klassisk design med rund boett som gör att klockan ser ut som ett traditionellt armbandsur
 • Smartaviseringar från din smartphone - läs meddelanden, e-mail och se vem som ringer
 • Lyssna på musik utan mobil tack vare Spotify-app* och trådlösa hörlurar (säljs separat)
 • Garmin Pay - betala direkt med klockan via kontaktlös betalningslösning
 • AMOLED-skärm med hållbart Corning Gorilla Glass 3
 • Personalisera din klocka genom att hämta appar, widgets och urtavlor med mera tack vare Garmin Connect IQ
 • Vattenklassad enligt ATM 5 vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa
 • Upp till 5 dagars batteritid i smartwatch-läge och upp till 6 timmar i GPS-läge med musik
 • Inbyggd GPS
 • Aktivitetsspårning med inbyggda sportappar, coachning och animerade träningspass på skärmen
 • Sömn- och stressregistrering via pulsmätare på handleden

GPS-spårning för geotaggning av dina fotografier

Är det något som Garmin är bra på så är det GPS och navigering! Tack vare inbyggd GPS/GLONASS/Galileo-mottagare så kan du få detaljerad spårningsdata på dina fotopromenader, bröllopsfotograferingar och hela film- och fotoresor – för alla dina kameror. Oavsett om du försöker spåra dina äventyr på en karta eller ange bildtextinformation i bildens metadata hjälper det dig att veta exakt var ett foto togs. Istället för att veta att du fotograferat en "gravplats utanför Rom", "en handelsmarknad i Vietnam" eller "vacker bro över ån" så kan du få ett exakt GPS-spår som kan användas för geotaggning av dina bilder.

GPS-funktionen skapar också möjligheter att använda den platsinformationen på andra sätt såsom realtidsuppdatering, solens platsspecifika upp- och nedgångstider och till och med månfaser. Genom tredjepartsappar kan du också lägga till saker som information om flera tidszoner och månuppgångs- och måntider. 

Håll koll på mobilen

Med smartaviseringar får du notiser från din smartphone direkt till handleden; läs meddelanden, e-post, se vem som ringer och få larm och kalenderaviseringar utan att behöva plocka upp telefonen ur fickan eller kameraväskan. Garmin Venu paras ihop med smarphones via Bluetooth och är kompatibel både med iPhone och Android-mobiler. I Garmin Connect-appen i mobilen kan du ställa in precis vilka aviseringar du vill få till klockan.

Lyssna på musik utan mobil

Ingen telefon? Inga problem. Ta med dig dina favoritspellistor vart du än går. Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang). Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna på din musik även utan telefon.
* Spotify har alltid varit tillgängligt på telefonen, datorn och surfplattan. Nu kan du även komma åt det på en kompatibel Garmin-klocka med Spotify Premium (abonnemangskostnad tillkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay är Garmin egen betallösning som innebär kontaktlös betalning med nästan alla betalterminaler och fungerar med majoriteten av banker i Sverige. Det innebär ett enkelt och smidigt sätt att handla genom att betala med klockan utan att rota efter betalkort i fickan.

Levereras med

 • Garmin Venu™
 • Laddnings-/datakabel
 • Dokumentation
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.