Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tre i ett laddningskabel (USB-A med Micro-USB/USB-C/Lightning)

Mophie 3-in-1 charging cable 1m svart

Artikelnummer: 1045300
  • Längd: 1 meter
  • Flätad kabel för ökad tålighet
  • 3 olika kontakter för fler användningsområden
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

3-i-1 laddningskabel med slitstark flätad kabel

Mophie 3-in-1 är en laddningskabel med tre olika anslutningsmöjligheter. Istället för att ha med dig flera kablar för alla olika enheter kan du istället med denna kabel ladda eller synkronisera dina enheter med tre olika möjligheter; Micro-USB, USB-C eller Lightning. Den här kabeln är flätad för att ge ett bättre skydd mot slitage vid daglig användning.

Fördelar

  • Längd: 1 meter
  • Flätad kabel för ökad tålighet
  • 3 olika kontakter för fler användningsområden

Levereras med

  • Mophie 3-in-1 charging cable 1m black

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.