-51%

Dubbelgrep handtag

Moza Dubbelgrep handtag

Artikelnummer: 1040608
490 SEK990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Dubbelgrepp till MOZA AirCross och MOZA Air

Dubbelgreppet ger dig mer styrka och bättre möjigheter att hantera filma hela dagen. Passar utmärkt med MOZA Thumb Controller. Du behöver inga verktyg för att montera greppet.

OBS! denna produkten passar endast Moza AirCross och Air (första generationen), den är ej kompatibel med Moza Air 2 och AirCross 2.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.