LED-panel med tre ljuskällor i ett

Nanlite LED-Belysning Mixpanel 60 RGBWW

Artikelnummer: 1046423
 • CRI / TLCI upp till 98/95 för hög noggrannhet i färgåtergivningen
 • RGWW-panel ger dig upp till 16 miljoner olika färger
 • Möjligt att justera färgbalansen mellan magenta och grön (tint)
 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
9 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
MixPanel 60 RGBWW LED-panel från Nanlite som växla mellan en traditionell multi-LED-panel för hårt ljus till mjukt ljus och med en inställbar RGB-panel för färgglada, kreativa effekter – allt genom en knapptryckning.

Fördelar

 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
 • CRI / TLCI upp till 98/95 för hög noggrannhet i färgåtergivningen
 • RGWW-panel ger dig upp till 16 miljoner olika färger
 • Möjligt att justera färgbalansen mellan magenta och grön (tint)
 • 43 förinställda geleffekter och 9 specialeffekter

LED-panel med korrekta och ställbara färger

LED-Panelen har ett intervall för färgtemperatur ifrån 2700 till 7500k för att du ska kunna matcha den omgivande miljöns färgtemperatur eller om du vill använda det till kreativa syften. Panelens höga CRI / TLCI på 98/95 är indikatorer på avancerad noggrannhet i återgivning av färg. Det är också möjligt att justera magenta / grön balans för större precision och en exat tint. Du kan även justera ljusintensiteten från 0 till 100% för att får korrekt exponering och kunna balansera intensiteten från lampan med den resterande scenen.

Tre ljuskällor i ett

Nanlite MixPanel-serien kan växla mellan en traditionell multi-LED-panel för hårt ljus, en diffus SMD LED-panel för mjukt ljus och en inställbar RGB-panel för färgglada, kreativa effekter med en knapptryckning. En av Nanlites MixPads funktioner är RGB-läget, som använder sina 4-i-1 lysdioder för att få bokstavligen över 16 miljoner olika färgkombinationer. Armaturen har också ett Boost-läge. När du använder det hårda ljuset från lampan i normalt läge matar MixPanel 60 ut 4980 lux vid 1m och 5600K. När den växlas till Boost-läge stiger intensiteten till 6600 lux.

Med justerbar ljusintensitet från 100% ner till 0%, kan du snabbt anpassa MixPanel 60 till vilken nivå du vill utan att behöva använda dig av ND-filter eller diffusion. Ytterligare en fördel är ett inbyggt 43-gelbibliotek som ger fem CTO-, fem CTB- och trettiotre Calcolor-val. Dessutom har ljuset nio specialeffekter som inkluderar Hue Loop, CCT Loop, Flash, Pulse, Storm, Siren, TV, Paparazzi och Candle / Fire.

Intuitivt användargränssnitt och strömförsörjning

MixPanels operativsystem har utvecklats från grunden för att vara effektivt och intuitivt att använda. Dessutom kan du spara dina inställningar som förinställningar för att anpassa din belysning och göra den konsekvent och repeterbar. MixPanel 60 är klar för användning över hela världen tack vare 100 till 240V AC-adapter, men den kommer också att köras på valfria batterier (ingår ej) via sin V-mountplatta.

Levereras med

 • Nanlite LED-Belysning Mixpanel 60 RGBWW
 • AC-adapter
 • Förvaringsväska
 • Barndoors
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.