Motljusskydd HN-N101 till Nikkor 10/2,8

Nikon Motljusskydd HN-N101 till Nikkor 10/2,8

Artikelnummer: 319394
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Motljusskydd med bajonettfattning för specifika 1 NIKKOR-objektiv. Minimerar ströljus och minskar objektivblänk och ghost-effekt. Skyddet kan vändas och monteras på objektivet när det inte används. Montering med vridlås för extra säkerhet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.