Nikon Nikkor Z 70-180mm f/2,8
Nikon Nikkor Z 70-180mm f/2,8
Nikon Nikkor Z 70-180mm f/2,8
Artikelnummer: 1060189

Nikon Nikkor Z 70-180mm f/2,8

Mångsidigt telezoomobjektiv för otroligt skarpa närbilder

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Stor, fast bländare på f/2,8
  • Otroligt skarpa närbilder
  • Minsta fokusavstånd på 27cm
15 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikkor Z 70-180mm f/2,8 är förvånansvärt lätt och smidigt, vilket passar entusiaster som gärna fotograferar många olika typer av motiv. Nikkor Z 70-180mm f/2,8 är ett mångsidigt telezoomobjektiv som levererar fantastiska bilder både nära och på långt håll. Den stora, fasta bländaren på f/2,8 passar utmärkt för att fotografera porträttbilder, livsstil, sport, natur, landskap, stadsbilder, evenemang och annat, även om ljuset är svagt.

Fördelar

  • Stor, fast bländare på f/2,8
  • Otroligt skarpa närbilder
  • Minsta fokusavstånd på 27cm
  • Snabb och tyst autofokus
  • Kompakt och lätt: väger bara 795 g

Minsta fokusavstånd på 27cm

Det korta minsta fokusavståndet ger skarpa närbilder och det går att få bilder i makrostil genom att ansluta Z-TELEKONVERTER TC-2,0x, vilket fördubblar objektivets avbildningsskala till en nästan naturlig storlek med 0,96 x förstoring.

Kompakt och väderskyddat

Eftersom objektivet väger så lite och har ett pålitligt väderskydd är det väldigt lätt att ta med sig överallt. NIKKOR Z 70-180mm f/2.8 väger bara ca 795 g och är bara 151 mm långt, vilket gör det riktigt kompakt. Om du vill utöka dina kreativa möjligheter utan att behöva betala för ett proffsobjektiv, kommer det här objektivet ta dig både närmare motiven och den perfekta bilden.

Stor, fast bländare på f/2,8

Nikkor Z 70-180mm f/2,8 är utrustad med en stor fast bländare på f/2,8 för jämn exponering över zoomintervallet. Ta tydliga, skarpa bilder i svagt ljus med lägre ISO-tal, använd kortare slutartider för att frysa rörelser och framhäv porträtt med mjuk bokeh.

Video med filmkänsla

Nikkor Z 70-180mm f/2,8 har en tyst fokusering och dämpning av svajig fokusering. Filma bekvämt på avstånd eller var kreativ med närbilder och annorlunda kompositioner.

Levereras med

  • Nikkor Z 70-180mm f/2,8
  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd
  • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn