Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3
Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3
Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3
Artikelnummer: 1060188

Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3

Mångsidigt telezoomobjektiv med kraftfull vibrationsreducering

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Exakt och tyst autofokus
 • Minsta fokusavstånd på 130cm
 • 5,5 stegs vibrationsreducering
23 190 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3 VR är förvånansvärt lätt och smidigt, vilket passar entusiaster som gärna fotograferar många olika typer av motiv. Supertelezoomobjektivet Nikkor Z 180-600mm f/5,6-6,3 VR når ännu längre och täcker enkelt in de mest populära brännvidderna för fotografering av vilda djur, fåglar och flygplan, samtidigt som det finns flexibilitet för sport- och landskapsbilder.

Fördelar

 • Mångsidigt supertelezoomobjektiv
 • Minsta fokusavstånd på 130cm
 • Exakt och tyst autofokus
 • Kompakt och lätt: väger bara 1 955 g
 • 5,5 stegs vibrationsreducering
 • Tätning skyddar mot damm och vattendroppar

Kraftfull, inbyggd vibrationsreducering

Den kraftfulla, inbyggda vibrationsreduceringen gör bilderna stabila, och den interna zoomfunktionen möjliggör balanserad fotografering: zooma in eller ut och panorera eller luta även utan stativ. Montera Z-TELEKONVERTER TC-2,0x på objektivet så får du en enorm räckvidd på 1 200 mm fast du fotograferar utan stativ.

Kompakt och väderskyddat

Eftersom objektivet väger så lite och har ett pålitligt väderskydd är det väldigt lätt att ta med sig överallt. Superteleobjektivet Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR väger ca 1 955 g. Om du vill utöka dina kreativa möjligheter utan att behöva betala för ett proffsobjektiv, kommer det här objektivet ta dig både närmare motiven och den perfekta bilden.

Filma på långt avstånd

Filma på långt avstånd med tyst fokusering och dämpning av svajig fokusering. Spela enkelt in filmsekvenser med snyggt komprimerade bakgrunder.

Tillförlitlig tätning skyddar mot damm och vattendroppar

Tillförlitlig tätning som skyddar mot damm och vattendroppar, och objektivhuset rör sig inte vid zoomning så det finns inte lika många ställen där det kan samlas damm. Det främre elementet skyddas av Nikons fluorskikt.

Levereras med

 • Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn