Nikon Z

Nikon Z är objektivfattningen för Nikons spegellösa kameror, som exempelvis Nikon Z9, Z50 och Z fc. Z-fattningen har större diameter än de flesta motsvarande objektiv, vilket bäddar för större bländaröppning med mer ljusinsläpp. Precis som hos Nikons tidigare objektivserie så benämns objektiv anpassade för APS-C-sensor med DX i modellbeteckningen, medan övriga objektiv är optimerade för fullformatskameror. Köp Nikon Z-objektiv hos oss, direkt online eller besök oss i butik.

Filtrering
Visar 53 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK