Kampanj
Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S
Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S
Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S
Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S
Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S
Artikelnummer: 1053501

Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S

Lätt och kompakt allround-objektiv till Nikon Z

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • Stort zoomomfång och en fast bländare på f/4
 • Tyst autofokus för video
 • Två autofokusmotorer arbetar för att ge en snabb och exakt fokus
10 890 SEK13 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S är ett lätt och kompakt allround-objektiv som är anpassat för spegellösa fullformatskameror i Nikons Z-serie. Det här objektivet passar bra till det mesta, från landskap- och streetfotografering till porträttfoto och video.

Fördelar

 • Mångsidig brännvidd och en fast bländare på f/4
 • Tyst autofokus för video
 • Två autofokusmotorer arbetar för att ge en snabb och exakt fokus
 • Minimal focus breathing – perfekt för video
 • Lättviktigt och kompakt zoom-objektiv
 • Passar till Nikons spegellösa kameror i Z-serien
 • Vädertätad konstruktion

Hög optisk kvalitet

Med Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S kan du söka upp de bilder som inte andra tar. Objektivet presterar bra i mörka ljusförhållanden och i motljus, det ger även en mjuk och härlig bakgrundsoskärpa bakom ditt motiv. Med det här objektivet i din hand kan du fånga alla olika händelser med en fantastisk skärpa – hela vägen ut i kanterna.

God filmprestanda

Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S är ett fantastiskt filmobjektiv. Autofokusen är smidig och tyst och varken svajar eller växlar fokus. Om du flyttar dig från inomhus- till utommiljöer eller mellan mörkare och ljusare miljöer ger den stabila exponeringskontrollen en naturtrogen övergång i ljuset med fantastiskt naturliga resultat.

Kom närmare ditt motiv

Det korta minsta fokusavståndet och den maximala avbildningsskalan på 0,39 låter dig fylla bilden med detaljer. Isolera ditt motiv mot stora bakgrunder eller experimentera med komprimering: du kan fotografera så nära som 0,35 m över hela zoomområdet.

Vädertätad konstruktion

Den solida konstruktionen gör att du kan använda det här högpresterande objektivet på i princip alla resor. Det är tätat för att skydda mot damm och droppar, och Nikons fluorbeläggning på det främre elementet stöter bort smuts och gör det enkelt att torka av.

Levereras med

 • Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK