Kampanj
Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Ultrakompakt telezoomobjektiv till fullformat

Webblager
Beräknad i lager 2024-05-22
Butikslager:
  • Fota allt ifrån vidvinkel till telezoom
  • Kompakt och lätt design
  • Ljusstark bländare som levererar ett mjukt och kort skärpdjup
8 090 SEK10 490 SEK

Nikon Summer Instant Save

Sänkta priser på flera utvalda produkter!

Just nu har vi sänkta priser på flera utvalda produkter från Nikon! För att se produkterna som ingår i kampanjen klickar du på "läs mer". Kampanjpriserna gäller t.o.m. 22/7.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ultrakompakt telezoomobjektiv till fullformat

Vidvinkeltelezoom-objektiv från Nikon som med sin kompakta design definitivt blir din bästa kompis på resan. Tack vare den integrerade vibrationsreduceringen kan du hålla upp till 4,5 gånger högre slutartid och verkligen fånga detaljerna i de allra mörkaste ögonblicken. Objektivet har även en ARNEO-beläggning som skyddar mot ghost-effekter och linsöverstrålning samt ett fluorskikt som stöter bort damm, smuts och fukt.

Passar för alla lägen

NIKKOR 24-200mm f/4-6,3 kan ge dig allt ifrån breda landskapsbilder till snabbare sportögonblick där du helt enkelt inte får missa. Den passar dock lika bra till porträttfotografering tack vare sin ljusstarka bländare som levererar ett kort och mjukt skärpdjup. Objektivets tysta autofokus och jämna bländarkontroll gör det också idealt för att filma med. Förvänta dig riktigt skarpa bilder och filmer.

Skyddat för dina äventyr

När du fotar i vidvinkel och i direkt solljus kan det uppstå en så kallade ghosteffekt eller linsöverstrålning. Detta objektiv är utrustad med en ARNEO-beläggning som förhindrar just detta. Bilderna blir klarare och mer verklighetstrogna och du slipper helt enkelt oönskade överraskningar. Objektivet är även tätat med ett fluorskikt som gör att det effektivt stöter bort damm, smuts och fukt så att du kan känna dig trygg med din utrustning oavsett var du än är.

Vibrationsreducering

När du fotar i sämre ljusförhållanden och vill slippa brusigt resultat kan du med detta objektiv skruva ner ISO:n och hålla upp till 4,5 gånger längre slutartid. Detta gör att resultatet blir betydligt skarpare, mer detaljrikt och mindre brusigt. När du istället filmar hjälper objektivet dig att få ett jämnt och skarpt resultat även om det inte alltid är lätt att hålla kameran still.

Levereras med

  • Objektivväska CL-C1
  • Motljusskydd HB-93
  • Främre objektivlock LC-67B
  • Bakre lock LF-N1 för Nikon-objektiv med Z-fattning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn