Ultrakompakt telezoomobjektiv till fullformat

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Artikelnummer: 1047623
  • Fota allt ifrån vidvinkel till telezoom
  • Kompakt och lätt design
  • Ljusstark bländare som levererar ett mjukt och kort skärpdjup
  • Tyst autofokus som är perfekt för filmning
  • ARNEO-beläggning som gör dina bilder klarare
  • Fluorskikt som stöter bort damm, smuts och fukt
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
UV-Filter 67mm PD WMC
ND-filter ND64 Slim HD IR-Cut 67mm (6 steg)
12 088 SEK
NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
Väska Lens Case Duo 10 svart
ND-filter Variabelt Pro Nano 1.5-5 steg Enhance ND-Vario 67 mm
12 412 SEK12 809 SEK

Ultrakompakt telezoomobjektiv till fullformat

Vidvinkeltelezoom-objektiv från Nikon som med sin kompakta design definitivt blir din bästa kompis på resan. Tack vare den integrerade vibrationsreduceringen kan du hålla upp till 4,5 gånger högre slutartid och verkligen fånga detaljerna i de allra mörkaste ögonblicken. Objektivet har även en ARNEO-beläggning som skyddar mot ghost-effekter och linsöverstrålning samt ett fluorskikt som stöter bort damm, smuts och fukt.

Passar för alla lägen

NIKKOR 24-200mm f/4-6,3 kan ge dig allt ifrån breda landskapsbilder till snabbare sportögonblick där du helt enkelt inte får missa. Den passar dock lika bra till porträttfotografering tack vare sin ljusstarka bländare som levererar ett kort och mjukt skärpdjup. Objektivets tysta autofokus och jämna bländarkontroll gör det också idealt för att filma med. Förvänta dig riktigt skarpa bilder och filmer.

Skyddat för dina äventyr

När du fotar i vidvinkel och i direkt solljus kan det uppstå en så kallade ghosteffekt eller linsöverstrålning. Detta objektiv är utrustad med en ARNEO-beläggning som förhindrar just detta. Bilderna blir klarare och mer verklighetstrogna och du slipper helt enkelt oönskade överraskningar. Objektivet är även tätat med ett fluorskikt som gör att det effektivt stöter bort damm, smuts och fukt så att du kan känna dig trygg med din utrustning oavsett var du än är.

Vibrationsreducering

När du fotar i sämre ljusförhållanden och vill slippa brusigt resultat kan du med detta objektiv skruva ner ISO:n och hålla upp till 4,5 gånger längre slutartid. Detta gör att resultatet blir betydligt skarpare, mer detaljrikt och mindre brusigt. När du istället filmar hjälper objektivet dig att få ett jämnt och skarpt resultat även om det inte alltid är lätt att hålla kameran still.

Levereras med

  • Objektivväska CL-C1
  • Motljusskydd HB-93
  • Främre objektivlock LC-67B
  • Bakre lock LF-N1 för Nikon-objektiv med Z-fattning
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.