Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Ultrakompakt telezoomobjektiv till fullformat

Artikelnummer: 1047623
WebblagerBeställd, okänd leveranstid
Butik:
  • Fota allt ifrån vidvinkel till telezoom
  • Kompakt och lätt design
  • Ljusstark bländare som levererar ett mjukt och kort skärpdjup
  • Tyst autofokus som är perfekt för filmning
  • ARNEO-beläggning som gör dina bilder klarare
  • Fluorskikt som stöter bort damm, smuts och fukt
10 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter 67mm PD WMC
10 968 SEK
NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
Rengöringspenna Original White
Putsduk mikrofiber large
10 728 SEK

Ultrakompakt telezoomobjektiv till fullformat

Vidvinkeltelezoom-objektiv från Nikon som med sin kompakta design definitivt blir din bästa kompis på resan. Tack vare den integrerade vibrationsreduceringen kan du hålla upp till 4,5 gånger högre slutartid och verkligen fånga detaljerna i de allra mörkaste ögonblicken. Objektivet har även en ARNEO-beläggning som skyddar mot ghost-effekter och linsöverstrålning samt ett fluorskikt som stöter bort damm, smuts och fukt.

Passar för alla lägen

NIKKOR 24-200mm f/4-6,3 kan ge dig allt ifrån breda landskapsbilder till snabbare sportögonblick där du helt enkelt inte får missa. Den passar dock lika bra till porträttfotografering tack vare sin ljusstarka bländare som levererar ett kort och mjukt skärpdjup. Objektivets tysta autofokus och jämna bländarkontroll gör det också idealt för att filma med. Förvänta dig riktigt skarpa bilder och filmer.

Skyddat för dina äventyr

När du fotar i vidvinkel och i direkt solljus kan det uppstå en så kallade ghosteffekt eller linsöverstrålning. Detta objektiv är utrustad med en ARNEO-beläggning som förhindrar just detta. Bilderna blir klarare och mer verklighetstrogna och du slipper helt enkelt oönskade överraskningar. Objektivet är även tätat med ett fluorskikt som gör att det effektivt stöter bort damm, smuts och fukt så att du kan känna dig trygg med din utrustning oavsett var du än är.

Vibrationsreducering

När du fotar i sämre ljusförhållanden och vill slippa brusigt resultat kan du med detta objektiv skruva ner ISO:n och hålla upp till 4,5 gånger längre slutartid. Detta gör att resultatet blir betydligt skarpare, mer detaljrikt och mindre brusigt. När du istället filmar hjälper objektivet dig att få ett jämnt och skarpt resultat även om det inte alltid är lätt att hålla kameran still.

Levereras med

  • Objektivväska CL-C1
  • Motljusskydd HB-93
  • Främre objektivlock LC-67B
  • Bakre lock LF-N1 för Nikon-objektiv med Z-fattning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.