NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
Artikelnummer: 1045221

NiSi Kit Starter III 100mm System V6

Startpaket med hållare och filter för landskapsfotografering

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Skapa fantastiska bilder med långa slutartider och korrekt exponering
 • Balansera ljuset mellan ljusa himlar och mörka land-/havsområden
 • Högkvalitativa glasfilter med neutral färgåtergivning
4 899 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Komplett startkit med V6 filterhållare, ND-filter, graduerat ND-filter, polarisationsfilter, rengöring och transportväska. Kom igång med ditt fotograferande och upptäck hur du kan lyfta dina bilder till en helt annan nivå, med perfekt exponering utan att fuska med bildredigeringsprogram. Låt ditt fotograferande bli ett hantverk med hjälp av fyrkantsfilter!

Fördelar

 • Komplett kit med V6 filterhållare, ND-filter, graduerat ND-filter, polarisationsfilter, rengöring och transportväska
 • Skapa fantastiska bilder med långa slutartider och korrekt exponering
 • Balansera ljuset mellan en ljusa himlar och mörka land-/havsområden
 • Roterbart polarisationsfilter

Filterhållare för 100mm filter och cirkulärt polarisationsfilter 

Filterhållaren klarar av att hantera upp till tre stycken Nisi 100mm filter och ett cirkulärt polariseringsfilter samtidigt. Filterhållaren är tillverkad i aluminium och går att rotera 360 grader. Det polariserade filtret går att rotera oberoende av ND/GND filtren för att du ska få ut maximal effekt av polarisationsfiltret utan att påverka de andra filtren.

Högkvalitativa glasfilter med netutral färgåtergivning

NiSi ND-filter tillverkade av högkvalitativt optiskt glas (inte harts) med nanobeläggning för att förhindra att en enda detalj går förlorad. Vanligtvis när du använder neutrala ND-filter är kameran sårbar för infrarött ljus, vilket kan ge dig färgstick i dina bilder när du fotograferar på en liten bländare. NiSi ND-filter har ett infrarött skyddsbeläggningsskikt för att eliminera det infraröda ljuset genom objektivet för att få den naturliga färgåtergivningen.

Mer kontrast och mindre reflektioner med polarisationsfilter

I filterhållaren kan du montera polarisationsfilret, eller polfilter som det ibland kallas. Det är ett filter som tar bort reflektioner och hjälper dig att få mer färgmättnad i bilden. Fotograferar du natur- och landskapsbilder är detta filter ett måste i kameraväskan. Du kan exempelvis använda polarisationsfilter till att:
 • Skapa kontrast och färgmättnad i bilderna.
 • Tar bort reflektioner genom glasrutor i byggnader och bilar.
 • Fota genom vatten och få med vad som händer under ytan.
 • Tar bort solstick från exempelvis löv.

ND-filter för långa slutartider

Neutral Density (ND)-filter som jämnt minskar mängden ljus som kommer in i linsen. ND-filter ger dig möjlighet att skapa bilder med längre slutartider eller att du kan använda dig av stora bländare, även i direkt solsken. I detta filterpaket ingår ett ND1000 (10 steg) och ett ND8 (3 steg) som dämpar ljuset mycket effektivt utan att ge några färgstick.

Graduerat ND-filter för att minska skillnaderna mellan ljust och mörkt

Medium Graduated Neutral Density Filter (tre steg) är ett rektangulärt filter som hjälper till att minska skillnaden mellan mörka och ljusa områden i din bild, exempelvis om du har en ljus himmel, samtidigt som du vill låta marken vara opåverkad för att få en jämnare exponering i alla områden i bilden. Filtret är mörkast i övre kanten och avsmalnar för att försvinna i mitten, med en medelhård kant av övergången mellan det mörka och ljusa området.

Ett neutralt ND-filter med en mellanhård övergångslinje är särskilt användbart för bilder som innehåller byggnader, små berg och andra element som sticker ut högt i horisonten. Övergångszonen för ett medium-graduerat filter är 40% mindre än en mjuk GND

Mjuk påse för skyddande filterförvaring

NiSi 100mm-filterpåse för fyra filter är utformad för NiSi 100mm-filtersystem inklusive 100x100mm och 100x150mm. Det kan enkelt monteras på ett stativben för enkel åtkomst och användning och är utformat av ett lätt material som skyddar dina filter. Påsen kan innehålla upp till fyra filter och har filterluckor som håller varje enskilt filter säkert och förhindrar att de repas i påsen.

Levereras med

 • NiSi 100x150mm Nano IR Medium graduerat ND-filter - ND8 (0.9) 3 steg
 • NiSi 100x100mm Nano IR ND-filter - ND1000 (3.0) 10 steg
 • NiSi 86mm Polarisationsfilter
 • NiSi Adapterring för 67, 72, 77 och 82 mm
 • NiSi V6 objektivlock
 • NiSi Rengöringsduk
 • NiSi Gummiblåsa
 • NiSi Rengöring Eraser för Square filter
 • NiSi Mjuk väska (Soft Pouch Plus 100) för V6-hållare och förvaring av upp till 8 x 100mm filter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn