-25% med kod
Artikelnummer: 1057988

NiSi Swift System VND / Black Mist Kit 82mm

Variabelt ND-filterkit (1-9 steg) och Black Mist-filter, 82mm

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Kit med tre filter för maximal flexibilitet
 • Magnetiska filter
 • Avancerad nanobeläggning för att stöta bort vatten, fett och smuts

Välj diameter

5 190 SEK

-25% med kod

Just nu får du 25% filter från NiSi. Ange kampanjkod: NISI25 i kassan för att ta del av rabatten. Kampanjen gäller till 4 augusti och gäller begränsat antal.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

I NiSi Swift System VND / Black Mist Kit får du med tre filter som kan användas enskilt eller kombineras tillsammans. Du får med ett variabelt ND-filter (1–5 steg), ett ND16 (4 steg) samt ett Black Mist. Kombinerar du det variabla och fasta ND-filtret får du ett variabelt ND-filter med 5–9 steg och du kan snabbt montera det medföljande Black Mist-filtret för en cinematisk effekt.  

Fördelar

 • Kit med tre filter för maximal flexibilitet
 • True Color-resultat som undviker färgskiftning
 • Genererar ingen korseffekt ("X"-effekt)
 • Avancerad nanobeläggning för att stöta bort vatten, fett och smuts

NiSI Filter ND-Vario 1–5 Steg True Color

Du får ett justerbart filter med avancerad nanobeläggning som för att stöta bort vatten, fett och smuts samtidigt som du får maximal optisk prestanda. Det unika med True Color är att du inte får några färgskiftningar eller det ökända ”X-effekten”. NiSi Variabelt ND-filter – när du behöver det bästa! Kombineras detta med NiSi Filter Swift System ND16 (4 steg) får du ett variabelt filter mellan 5–9 steg.

NiSi Filter Swift System ND16 (4 steg)

Ett 4-stegs ND-filter (neutralt densitetsfilter) med Nano-coating som ger vattentät och antireflekterande egenskaper. Filtret är motståndskraftigt mot repor och ger bättre skydd mot bländande ljuseffekter.

NiSi Filter Swift System Black Mist 1/4

Använd Black Mist för att tona ner högdagrar, skapa en mjuk känsla i dina foton och videor. NiSi Black Mist ger endast en liten förlust av detaljer över hela bilden jämfört med traditionella diffusionsfilter och filtret har en Nano-coating som ger vattentät och antireflekterande egenskaper

NiSi Filter Swift System Adapter Ring

Denna Swift Filteradapter används tillsammans med Swift Black Mist, Swift ND16, om du inte använder NiSi True Color VND 1–5 stegs filter.

Levereras med

 • NiSi Filter ND-Vario 1–5 Steg True Color
 • NiSi Filter Swift System ND16 (4 steg)
 • NiSi Filter Swift System Black Mist ¼
 • NiSi Filter Swift System Adapter Ring
 • Frontlock
 • Fodral
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn