-25% med kod
Artikelnummer: 1047818

NiSi UV-filter Pro Nano HUC 37mm

UV-filter med vattenavvisande Pro Nano coating, 37mm

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 5-9 dagar
Butikslager:
  • Filtergänga i mässing
  • Nano beläggning
  • Stark och supertunn ram

Välj diameter

399 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

-25% med kod

Just nu får du 25% filter från NiSi. Ange kampanjkod: NISI25 i kassan för att ta del av rabatten. Kampanjen gäller till 4 augusti och gäller begränsat antal.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

UV-filter med vattenavvisande Nano coating

NiSi Pro Nano HUC är ett exklusivt filter med mycket hög optisk kvalitet och exklusiva coatings. UV-filter från NiSi som förbättrar färgåtergivningen och eliminerar oskärpa som orsakas av den ultravioletta strålningen. Vi rekommenderar att ett UV-filter är permanent monterat på objektivet som ett skyddsfilter.

Fördelar

  • Exklusiv och extremt hård "U"-typ Nano beläggning
  • Minimerar UV-strålning och reducerar oskärpa
  • Vatten- och oljeavvisande nanobeläggning
  • Stark och supertunn ram (3,5mm) filterring för att minimera vinjettering på vidvinkelobjektiv
  • Ramen är tillverkad i mässing som är snällare mot objektivets gängor
Ultraviolett ljus är osynligt för ögat och kraftigt förekommande i bergstrakter, kustområden och områden med mycket klar luft. UV-filtret är tillverkat av optiskt glas av högsta kvalitet för bästa ljusgenomsläpp (>99,2%) och med mycket plan yta för minimal reflektion (0,3%). NiSi Pro Nano Huc är färglöst och kräver ingen förlängning av exponeringstiden. Filtret är behandlat med flera Nano coatings som bidrar med en extra tålig yta, minskade reflektioner, enklare rengöring och framförallt droppbildning.

Droppbildning är något som i första stund kanske inte låter som en fördel men när du får veta varför så är de genialiskt. Filtrets beläggning gör att om du fotograferar i fuktiga miljöer eller i närheten av vatten och det hamnar på filtret, kommer det bildas små droppar på filtret, istället för att det rinner och bildar streck. Streck av vatten är svårt att redigera bort medan droppar är betydligt enklare att redigera bort, iall du glömt att blåsa rent filtret emellan dina bilder.

Levereras med 

  • NiSi UV-filter Pro Nano HUC 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn