2019-12-20

Ny firmware länkar ihop Moza AirCross 2 och Slypod

Moza har släppt en ny firmware och uppdatering till Moza AirCross 2 och Moza Master App, som ger dig möjligheter att koppla samman de två enheterna. Detta gör att du kan skapa snygga och professionella åkningar med en mängd kreativa möjligheter. Gör intervjuer eller säljande produktvideos genom att kombinera Moza AirCross 2 och Moza Slypod.


Symbios mellan Moza AirCross 2 och Moza Slypod

Moza Slypod och AirCross 2 går nu att länka samman för att du snabbt och enkelt ska kunna skapa dina åkningar direkt med hjälp av Moza Master App. Denna kombination av gimbal och motoriserat enbensstativ/slider ger dig möjligheter som du tidigare inte haft. Funktionen är användbar om du är på en plats där du hade önskat att du ville flyga lågt eller inomhus med din drönare, exempelvis på ett kundevent, bröllop eller i en tät skog. På flertalet av sådana uppdrag får du kanske inte flyga eller föra oväsen då det blir ett störande moment. Då kan denna kombination ersätta drönaren och du kan få upp din kamera högt upp och fjärrstyra gimbalen med din mobil utan att störa tillställningen eller risk för att du krashar in i något. Titta gärna på de två klippen där Mauro använder sig av Moza AirCross 2 och Moza Slypod tillsammans för att skapa filmer. 

Nya funktioner och stöd för Moza AirCross 2, Slypod och Moza Master App

Passa på att uppdatera firmwaren innan du ger dig ut och filmar nästa gång, för att få tillgång till den senaste uppdateringen till din gimbal och mobil. Du uppdaterar lättast genom att först uppdatera Moza Master App i din telefon och sedan försätta din Moza AirCross 2 i Bootläge. Detta gör du genom att starta upp gimbalen genom att hålla inne inspelningsknappen och strömbrytaren samtidigt. Starta appen på din telefon och du blir erbjuden att uppdatera din gimbal. Se till att batteriet är laddat i både din telefon och gimbal innan du påbörjar uppdateringen. När uppdateringen är färdig, så startar du om din gimbal och då är den redo för att användas. Firmwaren går även uppdatera via dator, men det är enklare och smidigare att göra det via telefonen och Moza Master App.  

Nyheter med uppdateringen

  • Stöd för videoinspelning och fokus med Z CAM E2
  • Stöd för videoinspelning och kontroll av BMPCC 4K
  • Kommunikation mellan Slypod och AirCross 2
  • Låsfunktion till hjulet
  • Nytt panoramaläge
  • Förbättrat Roll Follow Mode
  • Uppdaterad programvara för Smart Wheel och de följande funktionerna

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn