ND8 filter till Osmo+/Z3 Part 91

DJI ND8 filter till Osmo+/Z3 Part 91

Artikelnummer: 1031457
420 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

ND-filter till Osmo+

Detta ND4-filter är framtaget specifikt för DJI Osmo+. Filtret hjälper dig att minska mängden ljus som kommer in i sensorn vilket ger dig mer kontroll över kamerans bländare, exponeringstid och ISO och hjälper dig på så sätt att undvika överexponerade bilder. ND4 reducerar ljusgenomsläppet till optiken med 3 ggr.

OBS! Filtret är endast kompatibelt med Osmo+ och Zenmuse Z3.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.