P Filterhållare (ENDAST HÅLLARE)

Cokin P Filterhållare (ENDAST HÅLLARE)

Artikelnummer: 302200
159 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

P Filterhållare (ENDAST HÅLLARE)
P Anpassningsring 77mm
P ND-filter P121 graduerat grå G2 tonat (ND8)
587 SEK
P Filterhållare (ENDAST HÅLLARE)
P Anpassningsring 62 mm
P ND-filter P120 graduerat grått G1 (ND4)
587 SEK

Filterhållaren monteras i anpassningsringen som i sin tur är skruvad i optikens filtergärna. Filterhållaren håller sedan fast fyrkantiga Cokin-filter som du kan vrida och justera för att passa din bild och komposition.
Obs! Anpassningsring krävs för att kunna fästa filterhållaren i optiken. Finns i storlekarna:
48mm,49mm,52mm,55mm,58mm,62mm,67mm,72mm,77mm och 82mm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.