DCR-150 Macrolins Snap-On

Raynox DCR-150 Macrolins Snap-On

Artikelnummer: 555201
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Närbildslins med snap-on-fäste med 4,8x diopter

Du ansluter din Raynox snap-on genom att klämma fast den fram i objektivets filtergänga, och den passar till alla objektiv med en filterdiameter på 52 till 67 mm. En perfekt produkt för dig som är sugen på att ta steget och börja fota närbilder och makro. Resultatet är väldigt bra och dessutom en produkt som är smidig att ta med på fotoutflykten.

Närgränsen avgörs av objektivets brännvid och omvandlingsfaktorn är 4,8x diopter. Fungerar lika bra på  stillbildskameror som på videokameror. Linsen är anpassad för digitala kameror.

Levereras med:

  • Lins
  • Linsskydd x2
  • Adapter UAC2000, passar på filtergängor från 52mm till 67mm
  • Skyddande ask
  • Engelsk manual
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.