Swarovski Monokikare CTC 30x75 inkl väska
Artikelnummer: 320094

Swarovski Monokikare CTC 30x75 inkl väska

Monokikare CTC 30x75 inkl väska

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
16 200 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Portabel tubkikare i klassisk design

Swarovski CTC 30x75 är en portabel tubikare, som är utdragbar och mycket lätt. Den passar därför utmärkt vid längre vandringar och utflykter där viktreducering är en nyckelfaktor. Okularet har en bred vidvinkel och kraftfull förstoring på hela 30x, vilket gör det redo att möta de flesta utmaningar du kan tänkas stöta på.

Fördelar:

  • Kraftull förstoring
  • Bred vidvinkel
  • Stort ljusinsläpp
  • Greppvänligt och robust hölje

Levereras med:

  • Väska
  • 10 års garanti
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.