Swarovski TLS APO 30mm + DRSM Apochromat Telefoto Lens för ATS/STS/ATM/STM

Swarovski TLS APO 30mm + DRSM Apochromat Telefoto Lens för ATS/STS/ATM/STM

TLS APO 30mm + DRSM Apochromat Telefoto Lens för ATS/STS/ATM/STM

Artikelnummer: 322816
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
5 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Teleobjektivadapter för proffsig digiscoping

Swarovski TLS APO Apochromatic Telephoto Lens Adapter är speciellt framtagen att passa tubkikare i ATS/STS/ATM/STM-serierna. Den monteras på din systemkamera och låter dig sedan montera denna på din kikare, så att du kan utföra avancerad och högkvalitativ digiscoping. Då den låter dig växla mellan traditionell skådning och fotografering mycket snabbt, är den det perfekta valet för dig som är riktigt intresserad av kvalitativ digiscoping. Kameraadaptern (säljes separat) gör att den passar i stort sett alla kameror på markanden.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.